Diensten

Voor ZZP en MKB

Als ondernemer wil je natuurlijk vooral bezig zijn met ondernemen, niet met de administratieve ‘rompslomp’ die daarbij komt kijken. Als financieel adviseur stort ik me juist graag op al dat papierwerk. Terwijl jij doet waar je goed in bent en energie van krijgt, werk ik in rap tempo jouw fiscale aangifte door.

Met LION Advies ontzorg ik je graag volledig op financieel gebied en voorzie ik je van het nodige en proactieve advies en kan ik de volledige verplichte administratie uit handen nemen.

Ilonka van Leeuwen “Lion Advies”

Ik stop niet voordat ik voor jou de allerbeste oplossing gevonden heb.

Belastingadvies

Ik weet als geen ander wat de Belastingdienst verwacht. Geen kopzorgen meer: met LION Advies zorg ik er binnen afzienbare tijd voor dat de aangifte correct en op tijd bij de Belastingdienst binnen is.

Boekhouding

Kost het je te veel tijd en energie om de boekhouding structureel en correct bij te houden? Wat zou je kunnen doen in de tijd die jij straks overhoudt als jij de boekhouding uitbesteedt? Het scheelt geld, tijd en een hoop frustratie.

Financieel Management

Welke financiële doelen heb je voor jezelf en jouw onderneming gesteld? Waarop kun je besparen en hoe zit het met de tarieven die jij vraagt? Voor ieder probleem is een oplossing. Daar werken we samen naar toe.

Lees meer over mijn aanbod speciaal voor ZZP’ers en MKB.

Overige diensten

Premiescan salarisadministratie

Levert de scan niks op? Dan betaal je ook niks.

Advies Sociale verzekeringen

Ik zorg dat je door de bomen het bos blijft zien.

Particulieren

Slapeloze nachten door de blauwe envelop? Neem geen risico!

Start typing and press Enter to search