Wie ben ik

Ilonka van Leeuwen

Met meer dan dertig jaar aan kennis en ervaring op zak in de financiële sector kan ik wel zeggen dat financieel advies helemaal ‘mijn ding’ is. Ik werk volledig vanuit passie: cijfers heb ik altijd fascinerend gevonden.

Ik moet direct zeggen: ik ben niet het prototype financieel adviseur en wil dat heel bewust ook helemaal niet zijn. De financiële advieswereld wordt vaak als een tikkie ‘suf’ bestempeld. Jammer, want ik denk dat het anders kan en doe het ook graag anders. Bij LION Advies geen stroeve formele afspraken, wél een ‘no nonsens’ gesprek zonder ingewikkelde termen. Ik vind altijd een weg die naar Rome leidt en ontzorg graag van A tot Z.

Mijn missie?
Iedereen duidelijk voorspiegelen dat het allemaal echt niet zo moeilijk hoeft te zijn. Ik zorg voor een duidelijk overzicht wat je te wachten staat en los pro-actief problemen op. Zo blijf jij niet ‘zwemmen’ in de financiële rompslomp en kunnen we beide doen waar we sterk in zijn.

Mijn specialiteit is topkwaliteit!
Kwaliteit staat bij mij altijd voorop. Ik stop niet voor ik het best passende advies of antwoord heb gevonden.

Mijn achtergrond
In 1988 begon ik bij Flynth Adviseurs en Accountants B.V. (destijds nog LTB B.V.) als assistent accountant. Vanaf 1991 kwam daar de functie van salarisadministrateur bij. Voor leren ben je nooit te oud, dus rondde ik in 2011 mijn HBO-opleiding tot adviseur sociale verzekeringen af. Deze functie heb ik tot 2018 ook bij Flynth bekleed, tot ik besloot de stap te zetten om een eigen financieel adviesbureau te starten. Al snel was LION Advies een feit.

LION Advies: geen beren (of leeuwen) op de weg
Waar de naam LION Advies vandaan komt? Dat is een goede vraag. De meest voor de hand liggende verklaring is natuurlijk dat ik Ilonka ‘van Leeuwen’ heet. Het toeval wil dat de letters van ‘LION’ ook de eerste vier letters van mijn eigen voornaam zijn.

Is het je trouwens opgevallen dat het logo – de ‘LEEUW’ – volledig uit cijfers bestaat? Met die cijfers help ik je graag.

ilona_isolated_op_stoel_04

Sociaal

In heldere taal zonder ingewikkelde termen ontzorg ik je graag.

Ik sta voor u klaar

Met een duidelijk overzicht weet jij altijd wat je te wachten staat. Heb je vragen? Dan kun je mij altijd telefonisch of per e-mail bereiken.

Heb je vragen voor mij?

Neem dan vooral contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search